Over Isa

Hoi! Ik ben Isa, 32 jaar, nieuwsgierig, spontaan, sportief, open en enthousiast. Ik denk dat dat wel een goede samenvatting is. En dat is ook precies de reden dat ik alles van het vallei-orgasme wilde weten toen ik er toevallig tegenaan liep (voor andere nieuwsgierigen of geïnspireerde mensen: check de website over de cursus).

Net verhuisd naar onze hoofdstad en nog op zoek naar een leuke baan, had ik genoeg tijd voor het volgen van seminars, doen van huiswerk en het bijhouden van een blog over mijn prille verkenning van de Tao van seks.. Daar kwam echter een abrupt einde aan toen ik fulltime aan de slag ging. In een mum van tijd was ik voor 8 uur ’s ochtends op pad, kwam ’s avonds laat en moe thuis om boodschappen te doen, te koken, een serietje te kijken en op tijd naar bed te gaan. De spaarzame vrije uurtjes werden ‘nuttig’ besteed aan sporten, concerten, familie en vrienden. Superleuk, superdruk leven.

Vier jaar later hang ik als een natte dweil op de bank, hoog tijd om dat vonkje weer eens aan te wakkeren!

Blijf op de hoogte of stel je vragen via Facebook.

Kiss

Kusje van Isa

Advertenties

2 thoughts on “Over Isa

  1. Hey Isa, ik schrijf een artikel over o.a. het vallei orgasme. Kun jij me even e-mailen? Ik kan je mailadres niet vinden op je site, dus ik doe het even zo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s